Eladás Farm, Focsani, Vrancea, Romania, Pufesti

Eladás - Cod. 37264

  • Tipus: Farm
  • Terület: 89 m²
  • Szobák száma: 20
  • Emelet: Beton

Ahogyan a médiában halljuk, az elmúlt években a mezőgazdaság és az állattenyésztés Romániában jelentős növekedést tapasztalt, ami a lehető legtöbb román és külföldi befektetőt vonzza. A RE / MAX Golden Home egy olyan üzletet képvisel, amely erős befektetési hatást gyakorol a pozíciója, elhelyezkedése és az üzleti szegmens pozitív megtérülése miatt. Található Pufesti Jud. A Vrancea 1000 méterre az E85-ös nemzeti úttól, amely Románia főbb városaihoz kapcsolódik, ez a gazdaság a következőképpen szerveződik:
A beépített terület egy 89 256 nm-es zónában lévő szárazföldi földterületen 16.474 m2, az építmények a következőkből állnak: * 12 tehén és istálló 600 és 900 m2 közötti területeken
* 8 Paddocks 200 és 1360 m2 közötti felülettel
* Fanar 548 mp
* Silók 904 nm - siló 604 nm
* Dömper 588 négyzetméter
* 498 négyzetméteres magazin
* Adapterek, kiegészítő platform, malom, Bascula mérőműszer, Bascula mérőműszer, vízszivattyú, tűzszivattyúház, víztartály-rekesz, erőpumpa és POST TRAFO.
A FERMA-nak 100 "CHAROLAISE" hús ketrece van. Ezeknek a hasított testeknek (Charolaise) egyik fő jellemzője, hogy sokkal kevesebb húst használnak, mint más húsmarhák, csak 10% zsírtartalommal. A nyulak nem igényelnek különös gondosságot, még alacsony hőmérsékleten sem mutatnak érzékenységet. A Charolais nagyon magas beviteli kapacitással rendelkezik, amely lehetővé teszi számukra a legeltetés és a téli időszakban kapott takarmányok betakarítását. Tekintettel arra, hogy ez a hústenyésztő faj nem fajlagos, nem igényel különleges orvosi kezeléseket. A szakemberek szerint a CHAROLAISE üzletág mindössze 30 főből nyereséges, mivel a hús taurint tartalmaz.
A vállalat 100 hektár szántóterülettel rendelkezik.

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel e tulajdonság előnyeit!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB