Eladás Hotel, Focsani, Vrancea, Romania, Unirii

Eladás - Cod. 37928

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 1 m²
  • Szobák száma: 110
  • Emelet: parchet,granit, marm

A szálloda és egyéb szálláshelyek szegmensében az Unirea Hotel árnyékában lévő cég az első helyen áll a Románia (Vrancea megye) Top Profit Romániában.

EXCLUSIVITÁS - MEGHATÁROZÁS 0% BE vásárlás

A RE / MAX Golden Home a legjobb befektetési lehetőséget kínálja Vrancea megyében. A Focsani-i hagyományokkal rendelkező és a város központi térségében található szállásegységek között a Hotel Unirea "FOCSANI MUNICIPALITY EMBLEM" várja a vendégeket. A Focsani központi piacának zavaros történelme van, és valószínűleg azt jelenti, hogy a múlt század romániai politikai rendszerei sikeresek voltak.
Az Unirii tér, ahol az Unirea Hotel található, a Focsani településén található, a régi fal mentén, a Wallachia és Moldova között. A központban van az Unirii obeliszk, az Ion Jalea szobrász által vezetett művészcsoport operája. A szálloda vasbeton alapjait, téglafalazott falazatú lamelláris kereterősséggel és vasbeton övekkel rendelkezik, amelyek 9 fokos földrengésnek ellenállnak. Az építés magassága S + P + 8 ET, amely az alábbiak szerint szerveződik: SUBSOL (műszaki tér, központi fűtés, polgári védelmi menedék, mosoda, szárítás, vasalás, műszaki berendezések raktárai, férfi egészségügyi csoport); PARTER (hotel recepció váróterülettel, posta, ünnepi csarnok, étterem, irodák, fürdőszoba); TELJESÍTMÉNYEK 1-8 - A szállás kapacitása 213 hely, 5 apartman, 98 szoba 2 helyen és 7 szoba 1 helyen. Az ingatlan egy 3303 nm-es földterületen található, egy 1746 m2-es beépített területet foglal magában, két kereskedelmi helyiséggel rendelkezik, amelyek az Unirii Boulevard (Shop Shop és a Petshop) számára nyitva állnak. Az ingatlannak számos előnye van, ami a szálloda befektetésének csúcspontjába kerül.

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel e tulajdonság lehetőségeit.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB