Eladás Üzlet, Lepsa, Vrancea, Romania, DJ 2L

Eladás - Cod. 37366

  • Tipus: Üzlet
  • Terület: 1500 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: Parchet

A REMAX Golden Home a legjobb lehetőséget kínál arra, hogy befektethessen a Tulneki faluban, a Lepsa-ban, Európa legnagyobb ózonrétegű területe. Az ingatlan ideális helyen fekszik a Lepsa kolostor mellett, teljesen berendezett és berendezett, csak két évvel ezelőtt megnyitott vendégház teljes mértékben be van jegyezve a turisztikai épületbe, rövid időn belül a megfelelő menedzsmenttel a befektetés megtérülését kínálhatja. A telek 1000 négyzetméteres. Ahol van egy grillezési terület, egy pavilon, szabadtéri konyha, zöld parkolóhely, ahol 2000 m²-rel bővíthető, ahol pezsgő ötletekkel találkozhatsz.
Technikai részletek:
Az ingatlan független a 3.3kw / órás tárolóval ellátott fotovoltaikus panelek, a Kipor 16 kW-os generátor, 8 db napelemek az ATM fűtéshez, a Viessmann 80 kw-os termikus központi fűtési rendszer gázosítással és 24 kw-os elektromos kazánnal, szökőkúttal , szivattyúcsoport jelenlegi vízkezelő üzem, 750 literes kazán és 1000 l puffer.
Az épület építése szilárd, P + 2E + M magassági rendszerrel, vasbeton szerkezettel, tégla falakkal és fából, amely csodálatos épületszerkezetet kínál. A panzió belseje nagyon jól tervezett és rétegelt faaprítékkal van felépítve, a földszinten van egy nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, fitneszterem, szauna és technikai szoba, emeleten minden szoba nagyszerű felületet, nagy ágyakat, tömörfa bútorok, terasz és fürdőszoba, valamint a tetőtérben egy nagyszerű kilátással rendelkező szoba.
A teljes hirdetés megtekintéséhez keresse fel a következő linket:

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB