Eladás Ház, Oradea, Bihor, Romania, Delavrancea 2

Eladás - Cod. 25935

  • Tipus: Ház
  • Terület: 470 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: ground floor + basem

Ez a több mint 100 éves történelmi épületben található, egy lakónegyedben központi Nagyváradon, a közelség a magyar határon. Az öt jól megvilágított nagyobb és egy kisebb szoba, két fürdőszoba és két konyha (egy az alagsorban), képviselik mintegy 350m2-es lakótér. A kísérő terasz nyílik a nagy kert és képviseli az ideális étkező nyáron.

A kertben van még egy garázs, ami egyben egy fészer. A tetőtér kihasználatlanok, de a befektetési lehetne alakítani egy nagy beépített tetőtérben (egy több mint 100m2 esetleges kiterjesztését a lakótér).

A ház közelében található (~ 500m) a központi sétáló bevásárló (híres szecessziós épületek), és az egyik fő városi parkok, a bank a folyó Sebes.

Nagyvárad etnikailag sokszínű város gazdag kulturális élet, a nagy park és számos történelmi nevezetessége. Ez már egy fontos határ települések, a történelmi Erdély (a nagy középkori erődítmény a város közepén, hogy annak egyik csúcspontja), később vált az egyik legfontosabb városa, az Osztrák-Magyar Monarchia (a szecessziós városközpont épült ebben a korszakban). Ma már ez a legfontosabb kereskedelmi és ipari központja Észak-Nyugat Romániában, közel (~ 8km), a magyar határ. A város megközelíthető autóval (~ 2 óra), hogy a lejtők és lélegzetelállító túraútvonalak a Nyugati-Kárpátok.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB