Eladás Villa, Oradea, Bihor, Romania, Str.Movilitei

Eladás - Cod. 42527

  • Tipus: Villa
  • Terület: 2000 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: Gresie și parchet

lakóövezeti, különleges helyen elhelyezkedő, nagyvonalú, 2000 négyzetméteres telekterületű, széles utcafronti, családi házas beépítésű, saját és zárt utcában található ingatlan. A ház a részletekre nagy odafigyeléssel kivitelezett konstrukció, és a szakember kritikus szemével ezek a szempontok már az alapozás nagy, 2 m mélységű részéből is megfigyelhetők, meglehetősen költséges megoldás, ami biztosítja a szerkezet ellenállási és stabilitási sajátosságai. A falak szintén 60 cm vastagok, téglából épültek külső szigeteléssel, Tondach cseréptetővel ásványgyapot szigeteléssel. betonpadló a szintek között. Jól definiált konstrukció, egyedi építész által átgondolt és tervezett. A kivitelezés 2017-ben történt. A ház beépített területe 624 nm, hasznos területe 480 nm.

A ház elrendezése a lehető leghatékonyabban keretezi az egyes funkciókat, törekedve a nem funkcionális terek kiiktatására, felépítése a következő: a földszinten - előszoba és lépcsőház, ebből az előszobából nagyon könnyen megközelíthető a nagyvonalú nappali és étkező, konyha élelmiszer kamrával, fürdőszoba, garázs technikai térrel, tágas 30 nm-es terasz, mindez a földszinten.

Az emeleten található egy nappali, 3 hálószoba mindegyikből kijárattal az erkélyre és saját fürdőszoba, iroda, öltöző, 15 négyzetméteres terasz, a tetőtérben pedig 2 különálló szoba közös fürdőszobával, előszoba és tetőtér beépített fűtéssel tárolóhelyként használt.

Összegezve ezt az ingatlant, összesen 6 hálószoba, két hatalmas nappali, 4 fürdőszoba, tágas udvar gyönyörűen parkosított pázsittal, dísznövényekkel, gyümölcsfákkal, tömör fa filigránnal ahol tégla sütőt találunk, konyha mindennel felszerelt, terasz. és fürdőszoba, garázs, tároló az udvaron, műszaki műhely, több rekeszes tér, füstölők, kutyák számára kialakított hely, stb.

Az épülethez automata autóbejáró, illetve garázs tartozik!

Teljes közművekkel rendelkezik: víz, csatorna, villany, fűtés 24 kw-os hőszivattyúval földbe fúrással Weider osztrák rendszerrel, minden szinten környezeti termosztát, szintenként kaputelefon és elektromos panel csatlakozások, 14 KW-os kandalló speciálisan a földbe hozva. Franciaország, puffer 600 l, vízszűrő rendszer a Nobel Corporation Nasa-tól, hidrofor szökőkút, külső technikai helyiség úszómedence felállításához, úszómedence, artézi szökőkút.

Összefoglalva, a ház egy olyan ingatlan, amelyet mindenképpen érdemes megnézni, a terület és a telek nagy kiterjedése, valamint az a tény, hogy van egy meglévő P+2 projektje, nagyszerű lehetőséget kínál egy vállalkozás fejlesztésére. , befektetésre alkalmassá téve: pl. hotel, hotel rezsim, klinika, kórház, de egyéb befektetési ötletek is! A ház teljes bútorzattal és gépesítve, minden géppel és elektronikával eladó, rendelésre készült tömörfa bútorokkal, PREMIUM kivitelben terméskővel, kovácsoltvas korlátokkal, minőségi csempével, parketta és tömör fa beltéri ajtókkal, a képen és a képen látható módon.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB