Eladás Mezőgazdasági terület, BAILESTI, Dolj, Romania, Afumati, Dolj, Romania

Eladás - Cod. 38476

  • Tipus: Mezőgazdasági terület
  • Terület: 104800 m²
  • Szobák száma: N/A
  • Emelet: N/A

IPARI ÉPÜLET Föld egy nagyon vonzó áron. A sok külföldi ipari beruházással rendelkező térségben.
Eladó telek: 10,48 ha (104 800 m2) egyetlen hektáronként, 3 € / m2 értéken. A telek az Afumati község szélén, Dolj megyében, Romániában található. A telekből aszfaltos úton kell kijáratni (helyileg DJ561A néven ismert), amely összeköti Craiovat Calafattal.
A telek négyszög alakú. Körülbelül 20 km-re van a Duna-folyótól a telekig. A Calafat-Vidin híd 50 km-re fekszik a telektől nyugatra. A Craiova – Calafat vasút kb. 2 km-re fekszik a telektől (az összes említett távolság közúton van, nem egyenes).
A telek ipari ingatlanként használható. Az ipari birtokon kívül gabona silók vagy áruraktárak is épülhetnek. Víz- és villamosenergia-ellátás van jelen. MINDEN CÍM ELJÁRÁSA RENDELÉSEN.

A tranzakció formális előfeltételei a következők:
A. Nem fogadhatunk el teljes egészében vagy részben olyan fizetést, amely nem banki átutalással történik. Bármennyire kicsi is az összeg, nem fogadhatjuk el ilyen módon, például készpénzes fizetéssel, vagy olyan cégekkel, amelyek személyek közötti pénzátutalást kínálnak, például a Western Union.
B. Bármilyen pénzmosás nem tolerálható.
Ha egy leendő vásárló teljesíti a két formális előfeltételt, és meg akarja vásárolni a földünket, akkor egy további sorozatra vonatkozunk az ügylet végrehajtására:
I. A szerződés, amelyet mindkettőnkkel aláírunk, csak akkor tekinthet jogi értéket, ha azt Romániában egy hivatalos közjegyzőnél közjegyzői hitelesítéssel igazolják.
II. Mind a leendő vevőnek, mind pedig személyesen kell meglátogatnunk a romániai hivatalos közjegyzőt, ahol a leendő vevő hiteles bankszámlakivonattal / bizonylatokkal bizonyítja fizetőképességét (földterületünk megvásárlásának képességét) a tulajdonjogi dokumentumok bemutatása ellenében és minden megfelelő dokumentáció a meglévő román törvényekkel összhangban.
III. A közjegyzőnél mindkettőnknek érvényes személyi igazolványokat kell bemutatnia, mint például személyazonosító igazolványok, útlevelek stb.
IV. A közjegyző által hitelesítendő szerződés három alapvető részletet tartalmaz: a tárgyalt földterületet, az eladási árat és az ő (leendő vásárlónk) beszerzési költségeit, valamint az eladó és a vevő személyazonosságának teljes körű információit.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB