Eladás Két hálószobás lakás, sibiu, Sibiu, Romania, Cristian, zona de Vest

Eladás - Cod. 42327

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 52 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 1

Nagyszebenben eladó 2 szobás lakás – 52,26 nm + 7,42 nm loggia – Mona Lisa villa (Gf + 2F, 3 lakás/emelet)

Az eladó luxuskoncepciót képviselő lakás padlófűtéssel, bazaltgyapot szigeteléssel, az erkély teljesen kulcsrakész, gránit és biztonsági üvegezésű. Az elektromos külső redőnyök és a különleges építészeti stílus a lakók számára is előnyös lesz: a lépcsőházat kulcsrakész kivitelben, gránit borítással szállítják, az összes villa külseje pedig kulcsrakész, szibériai vörösfenyő és természetes kő betétekkel. Országszerte egyedülálló városi indexek. A területi kihasználtság mindössze 25%, a zöldfelületek 45%-ot foglalnak el.

A komplexum lakói élvezni fogják a békét, a friss levegőt, de a hegyekre nyíló gyönyörű kilátást is. A gazdag növényzet azt jelenti, hogy a villákat hatékonyan veszik körül zöld területek. Távolság 4 perc az Industrial West területtől, 4 perc a metrótól és 15 perc Nagyszeben történelmi központjától. A Cristian-i elhelyezkedés miatt a környéken számos üzlet, bevásárlóközpont található. A negyed fejlesztésének második ütemében kereskedelmi terek épülnek: szupermarketek, gyógyszertárak, edzőterem stb.

Miért más a DaVinci lakókomplexum?

- Látványos dombormű függőlegesen, szintlépésekben rendszerezve. A környék az ÉSZAK-DÉL tengelyen általános lejtésű telken épül fel. A teljes környék vertikális rendszerezése révén a dombormű az ÉSZAK-DÉL tengelyen szintlépésekben csiszolódik. Alapvetően a panelházak különböző szintekre kerülnek, mint egy amfiteátrum székei.

- Gazdag növényzet az első naptól kezdve

- Megközelíthetőség és forgalmi dugók hiánya. A DaVinci Homes 4 bejárattal és kijárattal rendelkezik. Könnyű megközelíthetőség Nagyszebenbe 3 különböző útvonalon: (1) déli körgyűrű, (2) északi körgyűrű, (3) Nagyszeben - Cristian országút.

- Egységes építészet: mindössze 6 féle villa alkotja az egész környéket

- Meghittség egy villában (ellentétben azzal, hogy több tucat családdal együtt élünk egy panelházban). A legtöbb villában 9 apartman található (3 emeletenként).

- 4 db játszótér és egy focipálya építése, mely a továbbiakban a lakossági egyesület kezelésébe kerül

- Az összes erkély déli fekvésű, hegyekre néző kilátással

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB