Eladás Két hálószobás lakás, Constanța, Constanţa, Romania, Mamaia 402

Eladás - Cod. 42707

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 142 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: tiled
  • Épület állapota: New building

“Éld Mamaia dobogó szívét”…

A tekintélyes Mamaia szívében, a Fekete-tenger partján, egyedülálló helyet talál, amely kényelmet kínál, és barátságos légkört teremt, amely a Made in Italy stílusát és karakterét árasztja.
A Luxury Ovidiu Residence gyönyörű helyen található, 23 tágas apartmannal, felelősségteljesen, olasz stílusban, kizárólag minőségi erőforrások felhasználásával.
A helyszín minden igényt kielégít, ideális családoknak, pároknak, de azoknak is, akik szeretnék élvezni Mamaia és a közeli Constanta szépségét.
A rezidencia mindössze 600 méterre található Mamaia kaszinójától, körülbelül 700 méterre a felvonóállomástól és az Aqua Magic víziparktól. Mindössze 2 km-re található a vonzó City Mall bevásárlóközpont és a delfinárium. A közvetlen közelben számos étterem, bár és klub található, amelyek gyalogosan is könnyen megközelíthetők.
A teljesen klasszikusan berendezett, elegáns dekorációval ellátott Penthouse apartman az épület legfelső emeletén található, ahonnan akár a tóra néző erkélyről, akár a részleges tengerre és tóra néző teraszról gyönyörködhet a kilátás. 2 tágas hálószobából áll, külön fürdőszobákkal zuhanyzóval és bidével, egy további fürdőszobával és egy relaxációs szobával (a tengerre néző kilátással), amely jakuzzival felszerelt. Az étkező a teljesen felszerelt amerikai konyhás konyha és a kanapéval és kandallóval ellátott nappali között helyezkedik el. Mindkét hálószobában és a nappaliban síkképernyős TV található. A márvány és járólapozott padló harmonikusan kiegészíti minden helyiséget.
A Penthouse lakás alapterülete 142 nm.

A lakás teljes bútorzattal, működőképes közművekkel, betörésgátló rendszerrel, klímával (gáz központi fűtés és klíma minden helyiségben), tűzvédelmi rendszerekkel kerül kiszállításra.
Az épület további előnyei és felszereltsége:
Intercom közvetlenül a lakásba
Modern 4 személyes lift
Csempézett, vulkáni kő és klinker padló
Sugárzó panelek a lépcsőházban Külső világítás
Saját víztartály (6000 l) és szivattyútelep
Öntözőrendszer a kertbe
Gázhálózat az épületen kívül kiépítve

Részletfizetési lehetőség a fejlesztő felé.
Érd.: 0726277868 / 0724201005
0% jutalék
Egyeztessen egy megtekintést most, hogy további részleteket tudjon meg, amelyek segíthetnek a maga számára kedvező döntés meghozatalában!!!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB