Eladás Iroda, Bucuresti, Bucharest, Romania, Strada Olteni

Eladás - Cod. 41975

  • Tipus: Iroda
  • Terület: 12363 m²
  • Szobák száma: 56
  • Emelet: 12363

Platina hely
Platinum Center – élvezze a platina kategóriás helyet Bukarest üzleti negyedének (Sfanta Vineri) közepén, közvetlenül a város leghíresebb nevezetességei, az Unirea bevásárlóközpont és az Unirii tér mögött.

Platina hozzáférés
A Platinum Center autóval és tömegközlekedéssel is megközelíthető, mivel közel van a főváros főbb sugárútjához: Blvd Unirii, Blvd Mircea Vode, Blvd Corneliu Coposu és Blvd I. C. Bratianu (Magheru).

Platina láthatóság
A Platinum Center láthatóságot kínál, amely a Platinum Business gyors üzleti tempójának közepén helyezi el.

Platina dizájn
A Platinum Center egy A+ osztályú irodaház, melynek építészeti tervezése és stílusa megkülönbözteti az összes többi kiváló, A osztályú irodaháztól.
Körülbelül 12 000 nm bruttó területével a Platinum Center az egyetlen választás a pénzügyi szolgáltatások vezetői számára.
tanácsadó, tanácsadó, professzionális szolgáltatók és más cégek, akik a platina I-es mágust kívánják hangsúlyozni.

A Platinum Center legmodernebb tervezése, technológiája és kivitelezési technikája Platinum megoldásokat kínál az Ön vállalkozásának minden igényére, miközben figyelembe veszi a kényelmet és a rugalmasságot a jövőbeli növekedés érdekében.

Platina bejáratok
A Platinum Center külön Platina bejáratokat kínál mind a luxus irodahelyiségekbe, mind a széles üzlethelyiségekbe. A négy mélygarázs szint is elérhető.

Platina parkoló
A Platinum Center négy mélygarázsszinttel rendelkezik, és a közelben rengeteg parkolóhely található.

Platina előnyei
Platina arculat – magas színvonalú nyugat-európai dizájnnal, kifinomult külső és belső felületekkel. Platina létesítmény – Az alacsonyabb mennyezetek rugalmasságot biztosítanak az elektromechanikus infrastruktúra, az alacsony feszültségű telepítés és az elektromos kábelek telepítésében.
Platina komfort-beállítható HVAC egyéni vezérlést és kényelmet tesz lehetővé.
Platina kialakítás – rugalmas elrendezést és „nyílt terek” tervezést tesz lehetővé, nagyobb bérlők számára pedig rugalmasságot kínál a közös terek felosztásában.
Platina megvilágítás – Négy külső homlokzat lehetővé teszi a természetes megvilágítást egész nap, és a fejlett világítási rendszer megvilágítja a sötét órákat az épület belsejéből és kívülről egyaránt, ezáltal jelentősen csökkentve az elektromos költségeket.
Platina biztonság – 24/7 teljesen integrált biztonsági rendszer az éjjel-nappal biztonságos hozzáféréshez. Platinum Elevators – három 10 személyes lift, éjjel-nappal kiszolgálja az épületet.
Platina szolgáltatások
Platina konferenciatermek a legkorszerűbb berendezésekkel és közművekkel. Platina parkoló szolgáltatások
Platinum Cafe a tető szintjén, panorámás kilátást nyújt Bukarest szívére. Platina étterem a földszinten minden látogatónak.
Platina kiskereskedelem, pénzügyi/biztosítók számára
Platina méretű mélygarázs - a kényelem és a könnyű hozzáférés.
A Platinum Center az Ön reálisan elérhető, kifinomult, többfunkciós és célzott választása. Jöjjön és győződjön meg személyesen, a Platinum center az Exkluzív Emberek Exkluzív épülete.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB