Eladás Hotel, Maramures, Maramureş, Romania, 3/B Star Sambrei Borsa

Eladás - Cod. 40908

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 7194 m²
  • Szobák száma: 25
  • Emelet: 3

Lenyűgöző fejlesztési épület eladó Romániában

Ez a lenyűgöző épület Borsában, a máramarosi régióban, Romániában található.
Ez egy potenciálisan nagy nyereségű befektetési célú ingatlan, kívülről nagy épület.
Jelenleg egy saját fürdőszobás apartman van, bútorokkal, 27 másik lakás tervei állnak rendelkezésre.
Maga az épület nagy lehetőségeket rejt magában, hogy szállodává/idősotthongá/magánkórházsá/visszavonulásra stb. Lehessen fejleszteni, a lehetőségek végtelenek!
Ez az ingatlan 200 000 € összegű európai vendéglátó -ipari alapokra jogosult. További információ itt található -
https://www.startupcafe.ro/finantari/fonduri-firme-2019-turism-pensiuni-restaurante.htm
Jellemzők/Felszereltség:
Egy apartman saját fürdőszobával
27 másik lakás tervei
Nagy fejlődési potenciál
7194m2 terület
A területről:
Románia egyik kiemelt turisztikai célpontjaként ismert, a leghagyományosabb román kultúra maradt fenn ebben a városban. Románia leghosszabb vízesése, a Cascada Cailor a szálloda közelében található. Nyári és téli sportokról is ismert, télen sípályával, túrázással, siklóernyőzéssel, nyáron hegyi sportokkal!
Máramaros földrajzi, történelmi és kulturális régió Észak -Romániában és Nyugat -Ukrajnában. A Kárpátok északkeleti részén, a Tisza -folyó mentén fekszik; kiterjed a máramarosi depresszióra és a környező Kárpátokra.
Alternatívaként a Máramaros kifejezést Románia Máramaros megyéjére is használják, amely a történelmi régió déli szakaszát tartalmazza.
Máramaros az Oaș, Gutâi, Țibleș és Rodnei (a Belső -Kárpátok északi szakasza) nyugati és déli részén, a Máramaros -hegység és a Kelet -Kárpátok középső szakasza keleten és északon, vékony nyílással határolt völgy. Khust. Több tucat kis hegyi folyó és patak ömlik a Tisa folyóba. Erdős és nem könnyen megközelíthető.
A régió határai az é. Sz. 47 ° 33 'és 40 ° 02' párhuzamosság, valamint az é. Sz. 23 ° 15 'és 25 ° 03' meridiánok között vannak. Máramaros a Kárpátok egyik legnagyobb mélyedését jelenti, területe körülbelül 10 000 km².
Hossza Husztól a Prislop -hágóig körülbelül 150 km, szélessége északról délre pedig akár 80 km.
A Máramarost és a szomszédos régiókat összekötő fő hegyi hágók magasak, és korábban télen alig voltak elérhetők. A Prislop -hágó (1414 m magas) összeköti a régiót keleten Moldova felé, Dealul Ștefăniței (1254 m) délen Erdély felé, a Pintea -hágó (987 m) Nagybánya felé és Fărgău (587 m) nyugaton Oaș ország felé , míg a Frasini -hágó (Yasinia; 931 m) az északi régiót Galíciához köti.
A régiót körülvevő hegyek a terület több mint felét foglalják el. Néhány csúcs eléri a 2000 métert, például Pietrosul (2303 m) a Rodnei -hegységben délre és Hovârla (2061 m) Muntele Negru -ban (Cernahora) északra.
A nehéz erdős hegyek sok védett növényfajt tartanak fenn, például a tiszafa (Taxus baccata), a vörösfenyő (Larix decidua), a svájci fenyő (Pinus cembra), az edelweiss (Leontopodium alpinum); és állatok, például hiúz (Lynx lynx), zerge (Rupicapra rupicapra), alpesi mormota (Marmota marmota), arany sas (Aquila chrysaetos) és medve (Tetrao urogallus).
A mai Románia területéről az utolsó bölcseket, Máramaros jelképét 1852-ben a kihalásig vadászták. Lostriţa, a helyi lazacfajta, még mindig a hegyi folyókban él.
Máramarosban több védett területet hoztak létre. A Rodnei-hegység Nemzeti Parkot 1930-ban, a Máramaros-hegyi Természeti Parkot 2004-ben jelölték ki, és számos más barlang, szurdok, sziklaalakzat és tó is hivatalosan védett terület.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB