Eladás Farm, Piatra Neamt, Neamţ, Romania, craiesti neamt

Eladás - Cod. 43049

  • Tipus: Farm
  • Terület: 999999999.999 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Ezúton tudatjuk, hogy lehetősége van befektetni egy mezőgazdasági gazdaságba, amely Románia festői részén, pontosabban Neamț megyében, Vaslui megye határán található.
Gazdaságunk 340 ha mezőgazdasági területtel rendelkezik, ebből 50 ha a tulajdonban, a különbözetet 4-15 év közötti bérleti szerződéssel adjuk bérbe. Az éves bérlet értéke hektáronként 700 kg búza vagy ennek megfelelője lejben.
Ezek a szempontok rendkívüli fejlődési és jövedelmezőségi lehetőségeket kínálnak.
Az ebbe a farmba való befektetés érvei:

1. Mezőgazdasági földterület:
A 10 km-es körzetben elhelyezkedő 340 ha mezőgazdasági terület jelentős versenyelőnyt jelent a mezőgazdasági növények különböző vetésforgós rendszerben történő kiaknázásában. Ez a földterület lehetőséget kínál a növények diverzifikálására és a termelés növelésére.

2. A biztosított ingatlan ( üzlet ) 50 ha:
A teljes 340 ha-ból 50 ha van tulajdonban, kiküszöbölve a bérbeadás kockázatát és hosszú távú stabilitást biztosítva. Ennek az 50 ha-nak a birtoklása teljes ellenőrzést biztosít a gazdaság felett, ami elengedhetetlen a fenntartható mezőgazdasági vállalkozás sikeréhez.
3. Stratégiai helyszín:
A gazdaság különösen kedvező földrajzi területen található, könnyen megközelíthető a közúti és vasúti infrastruktúra. Ez megkönnyíti a mezőgazdasági termékek piacra szállítását, csökkenti a költségeket és biztosítja a hatékony elosztást.
4. Fejlesztési potenciál:
A 340 ha mezőgazdasági terület kihasználásával lehetőség nyílik a mezőgazdasági üzletág többirányú fejlesztésére. Az extenzív gabona- és zöldségtermesztéstől az állattenyésztésig a gazdaság erős és változatos mezőgazdasági pólussá válhat.

5. Jól működő berendezés:
Egy másik nagy előnye, hogy teljes mezőgazdasági gépcsoportot kell tartani. Ezek a gépek jó állapotban vannak, ami biztosítja, hogy Ön maximális hatékonysággal tudjon dolgozni, minimálisra csökkentve a karbantartási időt és az üzemeltetési költségeket.

6. Jövedelmezőségi potenciál:
A 340 hektáros, nagy teljesítményű gépekkel és hatalmas földterülettel rendelkező gazdaságba történő befektetés hosszú távon jelentős szerepet hozhat.
A mezőgazdaság továbbra is az élelmiszerellátás alapvető ágazata, és a növekvő globális kereslet mellett nagy lehetőségek nyílnak meg a jelentős profitra.
Összefoglalva, mezőgazdasági gazdaságunk kivételes lehetőség a mezőgazdasági befektetés iránt érdeklődők számára.
A 340 ha mezőgazdasági területtel, amelyből 50 ha a tulajdonban van, és a szükséges mezőgazdasági gépek teljes választékával, versenyelőnyhöz juthat a piacon, és valódi esélye lesz egy jövedelmező és fenntartható mezőgazdasági vállalkozás kialakítására.

Tranzakciós ár: 1 800 000 euró

A befektetési lehetőséggel kapcsolatos további információkért és részletekért kérjük, vegye fel a kapcsolatot.
Csapatunk örömmel ad minden olyan részletet, amelyre szüksége van ahhoz, hogy a legjobb döntést hozza meg jövője gazdálkodásában.

Várjuk válaszát.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB