Eladás Egyéb (földterület), C.A.Rosetti, Tulcea, Romania, C.A. Rosetti, Tulcea, Romania, Europa

Eladás - Cod. 39229

  • Tipus: Egyéb (földterület)
  • Terület: 68.38 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 1

A társaság, amely 736 ha (1,819 hektár) halastóval rendelkezik koncessziós szerződéssel 45 éves időtartamra (2007-2052), a rendkívüli Duna-deltában található, amely a Fekete-tengerbe áramlik, Románia dél-Európájában, kiváló turisztikai potenciállal, de halászattal is és mezőgazdaság, befektetőt, fejlesztőt vagy társult vállalkozást keres.
10% jutalékot is kínálunk, ha potenciális vevőt ajánlja.
Cégünk: ingatlanszerződéssel rendelkezik, amely tárgyi eszközöket képvisel, például 10-20 m szélességű és 13 km hosszúságú környező csatornák hosszúságú vízgátak építését és különféle szélességű és azonos hosszúságú szörfös horgászatot, amely viszont körülveszi a kb. 650 nádplatformot hektár.
Egy egyedülálló turisztikai projekt Európában, amely egy turista all inclusive üdülőhely felépítését foglalja magában, amelyben 1000 fekvőhely található közvetlenül a halászati és navigációs csatornákon elhelyezett úszó házakban, a javaslatunk lenne befektetőnk számára.
Ha a turisták számára nyújtott szolgáltatások teljes infrastruktúráját felszerelik, az utazásszervezők a nemzetközi idegenforgalmi kínálatot népszerűsítik, és a nagyobb utazási irodák révén népszerűsítik a teljes szezonban akár 6 hónapig tartó elfoglaltságot, számos boldog turistával, ami gyors befektetési hozamot eredményez.
Az idegenforgalmi projekttel párhuzamosan az akvakultúra és a mezőgazdaság ágazatait is fejlesztheti. A fiatal fiatal halak növekedése, a békák, piócák és ipari növények ritka fajainak növekedése révén az éves bevétel eléri a 10 millió eurót.
Értékesítjük azt a társaságot, amely a koncessziót és a földtulajdont az eszközök értékelésének felére fordítja, alapok és turisztikai tapasztalatok hiánya miatt.
M

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB