Eladás Építési telek, Pecica, Arad, Romania, Pecica 317235, Rumanía

Eladás - Cod. 41784

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 350000 m²
  • Szobák száma: n/a
  • Emelet: N/A

A javaslat fókuszában a logisztikai szektor áll, amelyre sok máshoz hasonlóan a legutóbbi események egyrészt erős negatív hatással voltak, ugyanakkor az alkalmazkodási igények miatt új lehetőségek is teremtődtek. A logisztikai tárolóhelyek iránti nagyobb keresletről, az intermodális konszolidációs műveletekről vagy az utolsó mérföldhöz kapcsolódó disztribúcióról beszélünk. Valóság, hogy rohamos gyorsasággal növekszik, a társadalomban tapasztalható növekvő fogyasztás miatt.

Tudniillik az olyan keleti országokban, mint Románia vagy Bulgária, exponenciális gazdasági növekedés tapasztalható az Európai Unióhoz való csatlakozást követően, és egyre több befektető használja ki a „konjunktúrát” stratégiai területek megszerzésével, kihasználva azt, hogy még mindig nagyon érdekes piaci rések találhatók. felrobban.
Ebben a konkrét esetben a magyar határhoz nagyon közeli pontról beszélnénk, egy fiatal ipari területről, amelyen belül már jelen vannak a legismertebbek között, mint például a Duvenbeck és a GB Company. A területen többek között épülő parkoló és kamionmosó, szerviz, restaurátor és tároló raktárak találhatók.

A mellékelt prezentációban részletesebben megtekintheti a jelenleg működő cégeket és a 'Lucas Marian Stelian' névre keresztelt rovatokon belül az eladó tereket, illetve egyéb üzleti ajánlatok lehetőségét.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB