Eladás Villa, Bucuresti, Bucharest, Romania, PIPERA

Eladás - Cod. 39698

  • Tipus: Villa
  • Terület: 700 m²
  • Szobák száma: 9
  • Emelet: PARCHET

Resedinta rezidentiala este situata pe Sos. Pipera, a Scolii Americane apropierea-ban.
Ingyenes Biztonságos összehasonlítás a szubszolidon, a 2-es számú szakaszon és a teljes mobiltelefonon (lux) angol nyelven.
Töltse le, a 180 mp-es túlméretezett termék 3 fényképet tartalmaz, 1 műszaki kamera (termékszám, hidrofor, pompe stb.), 1 krém, 1 szünet torna, 1 kamera érzékelő, 1 kamera pisztoly (rendszeres CCTV-biztonság) ) si 1 baie.
Parterul, amely a 180 MP-nél túl magas, 1 bucatarie deschisa, 1 élő, 1 étkező, 1 socializáció spatiu, 1 baie, 1 terasa deschisa és 1 terasa acoperita, ambele cu vedere spred gradina in the spatele casei. Élvezze az audio-video rendszert, a házimozi, a Tv áramköri képernyőjét, a telefon rögzítését, a kábel TV-t, a plazmát, az internetes vezeték nélküli műsorokat és a kábelt.
Az 1. etajul, amely a 170 mp-es felülmúlásból származik, 2 dormitoare mari és 1 dormitor tineret complet mobilate, 2 bai and 2 terase.
Etajul 2, ahogyan a 170 mp-es felülmúlásról van szó, 1 lakásban található, 2 hálószoba, 1 hálószoba, 1 használat, 1 biliárd és 1 ház.
Curtea din fata casei, amely a 400 MP szuperfata nagyságrendű, és egy négy darab parcare spatiu, mini teren de baschet.
A portálok hozzáférése a naptól mentes automatizáláshoz, a távvezérléshez és a távközlési rendszerhez való hozzáféréshez.
A térbeli mozgásképesség csökkentésének módja a klasszikus angol nyelven, de a dekoratív stílusban egyaránt, vagy az arteziana fantáziában. Az implantátum túltermékenyül (1250 mp), ha nem érinti a 2,5 millió betonon.
8-as értékpapír-védelmi bizottság. Védőhatékony napsütéses mellékhatás, gyors és gyors importálás: 10 perces macska Mall Baneasa, DN1, 5 perces macska Soseaua de Centura, partea de nord a capitalei.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB