Eladás Ház, Prejmer, Brasov, Romania, Str. Morii nr 971

Eladás - Cod. 34194

  • Tipus: Ház
  • Terület: 2240 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: Parchet

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel az alábbiak szerint, az egyik legelegánsabb házak Prázsmár található 10 percre Brassó. Az épület két független házak teljes területe 350 négyzetméter, amely 300 nm-es és egy udvar 720 nm-es gyönyörűen parkosított lakások épülnek egy 1981 és egy 1997-ben, amely a közelmúltban felújított és felszerelt, és úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényeinek minden család, függetlenül annak összetétele és hogyan lettek rekeszekre teszi őket egy járható út minden vásárló. Az ingatlan területe 2240 négyzetméter, osztva 720 nm-es terasz és a kert 1520 nm.

megosztás házak
Az első épület áll, pince, földszint és tetőtér és két bejárattal rendelkezik, az egyik az utcáról amelynek célja az volt, mint üzlethelyiség vagy iroda, és az egyik udvaron márvány borítja, köztük az előszobában, az ezen a területen úgy kell elhelyezni és lépcsők való hozzáférés megkönnyítése érdekében a felső emeleten, lépcsőház elérni a tölgy
Az alagsorban van egy pince, tároló helyiség és fürdőszoba részben bútorozott
A földszinten két szoba borítja csempe, fürdőszoba zuhanyzóval, előszoba utcai bejárattal aranyozott mozaik
Az emeleten van osztva nappali, két hálószoba, étkező, nyitott tér konyha és egy nagy fürdőszoba jakuzzival, zuhanyzóval és két mosdó ágyazott márvány és bidé
Tetőtér van elrendezve.
A második ingatlan áll nappali, tágas és világos, három hálószoba, téli és nyári konyha, fürdőszoba és egy műhely.

Befejezi.
A házak rendkívül tagolt, nagyon tágas, a szobák nagyok és jól elosztott mindent, amit csak kívánhat, vagy elképzelni egy modern ház. A házak már megszokott a tulajdonosok, a különbségek láthatók főleg belső nyílászárók, minőségi kerámia használt fürdőszoba és szaniter választott, de az ügyészség.
Location.
Prejmer 15 km-re Brassótól, 10 perc alatt elérhető autóval, és a béke és a biztonság egy elegáns környéken, csodálatos kilátás nyílik a hegyekre hozza pihenés és a nyugalom, hogy amire vágysz.
Az érdeklődők ebben a gyönyörű házban, továbbítja azt megtekinthető a mai naptól, és hogy he're megengedett, hogy egy különleges tulajdonság !!!!!!
Elérhető az összeg 109.900 euró, teljesen berendezett, csakúgy, mint a képeken.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB