Eladás Ház, Maracineni, Argeş, Romania, strada Garoafelor 247 A

Eladás - Cod. 34236

  • Tipus: Ház
  • Terület: 707 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: parchet, gresie

Szinte minden nap láthatjuk szarvas a ház körül, hozzájárulva légkör és a legszebb hely mentén több mint kellemes ház épült 2017 Hozzáférés a ház egy aszfaltozott úton és a világítás (megjegyzés érdemes pozitív önkormányzati gratulálunk feltételek és segédprogramok a területen).

Az általunk forgalmazott 3 szobás ház a földszinten, amelynek területe 109,27 négyzetméter, és 2 nagy hálószoba, 16 és 18 nm-es, nappali a 28,12 nm-es, nagy konyha a 22,20 nm-es, 11,90 nm-es csarnok , zuhanyzó, bidé 7,65 nm, kazánház WC szolgáltatást 5,40 nm-es terasz 39,25 négyzetméter, Maracineni, az erdő közelében, egy csendes környéken tisztességes szomszédok!

Közművek: gáz kapun, és a ház vezetéket, víz! Úgy döntöttünk, a fűtés pellet termosemineu márka Burnie 25 KW 9 radiátorok vásárolt ROMSTAL, hogy sokkal kényelmesebb és költséghatékony fűtési termosemineul átlaghőmérséklet 25 -26 fok Celsius a házban. Alternatívaként van szerelve a fűtés és erőmű.

A föld területe 707 négyzetméter nyílású 23 m, és veszi körül az egész kerítés, amely alapja a föld 60 cm 3 fél háló zöld 1,70 m + minimum 30 cm-es peremmel és az utcára kerítés betonozott.

Házak, megerősítik, hogy ez egy nagyon jó, nevezetesen: a dig van 5 cm extrudált polisztirol (2 cm-rel a lemez és a 3 cm-rel a esztrich félig nedves és lebegett), az oldalsó falak szigetelve ásványgyapot által LAROQ FACADE 10 cm és a híd már 20 cm ásványgyapot Isover márka.

Asztalosipari REHAU trypan 6 szoba, minden felszerelt szúnyogháló ablakok és külső redőnyök, amely kezeli a belső hasznos, ha keres nyári árnyékban, és hidegvérrel, így szükséges és téli viharok! Emellett ablakok, redőnyök már szerelt dupla ajtó a nappali és a külső bejárati ajtó a konyhában.

Hozzáférés a híd a nagyvonalú terasz visszahúzható létrán.
A ház fehér, szoktuk strukturált díszítő festék, lapos WETTERBEST fekete, Rehau nyílászárók olajat sötétszürke neagru, ASTEL szemben úgy véljük, nagyon kellemes a szemnek. Az építőiparban a ház és a használt anyagok, és a tégla lintel POROTHERM 30 cm, és több, mint 4000 kg betonacél különböző vastagságú szerinti tervezési és konkrét B 250, B200, stb!

A ház teljesen berendezett, minden új (bútor, nappali és hálószoba új és vásárolt MOBEXPERT Louis Philippe, Windsor, stb), van 3 TV SAMSUNG 4K Ultra HD átlós 100 cm, főzőlappal Bosch indukciós és működik jelenlegi fázisban elektromos kemence beépített BOSCH cu13 funkciók, az energia osztály a +, mikrohullámú BOSCH, mosógép BOSCH osztály a +++ egyesíti az LG smart inverter 596 liter, nem fagy energia osztály a ++, mosogató, az akkumulátor és a motorháztető FRANKE, és a fürdőszoba és a kazánház, valamint dupla mosdó GROHE akkumulátorok vásárolt MOBEXPERT. A növény nagyon jó mérkőzések csak aljzatok dózisok minőségét.

A ház riasztóval felszerelt teljesítmény (az első telefon üzenetet, ha megszólal a riasztó és a terület, ahonnan elindult) szerelt nyolc kamera teljesít DVR full HD, vásárolt a területen, és telepített szakemberek, garancia ).

A ház telepítettünk parketta 14 mm német eredetű és minőségű kerámia burkolólapok 100 lej mp. Csillárok vásárolják


565 000 lej
forgatható

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB