Eladás Gazdasági épület, Hateg, Hunedoara, Romania, Serel

Eladás - Cod. 24104

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 200 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: bois

Hategului Tara egyik legszebb régiói Románia lábánál Retyezát-hegység, a védett terület szerepel a kísérleti UNESCO Természeti Világörökség Monuments annak növényi sokféleség, endemizmus és gazdag élővilág. Az oldalon a legrégebbi védett terület Romániában Mountains Nemzeti Park Retezat- http://retezat.ro/ létrehozott 1935-ben, az egyik utolsó érintetlen erdők a világon, és az utolsó a maga nemében Európa. A táj ismétli kisléptékű erdélyi táj amfiteátrum jön le a magas hegyek 2200 m a lakott völgyek 300-400 m magasságban. Túl a varázslatos táj, a biológiai sokféleség és a természeti környezet érintetlen terület Hátszeg van egy különleges történelmi és kulturális örökség: a paleontológiai hely és a dák várak (az UNESCO Világörökség), valamint a római erődítmények az ókor, középkori várak, egyedülálló templom a világon, hagyományos házak, vízimalom és általában a különösen fontos és jól megőrzött néprajzi örökség.
A ház föld olyan régió a tökéletes hely azok számára, akik szeretnének élni egy életet, közel a természet tiszta környezet, hanem a legigényesebb szakemberek a természettudományok, biodiversité- arborétum, madár nézők stb . , Környezetvédők, történészek és antropológusok. Ez az a hely, amely számos lehetőséget kínál az üzleti projekteket, amelyek elősegítik a természeti erőforrások és a kulturális és történelmi turizmus.
Az egyik ilyen hely a festői Serel lábánál a hegyek Retyezát az Serel folyón. Itt található a csend, a tiszta levegő és a víz, növényzet gazdag erdők és legelők, a nyugodt vidéki élet, hogy az emberek a falu, ahol soha nem zárt yard és házak.
Való hozzáférés Serel keresztül a kövezett út a parttól 7 km-re az európai útvonal E79, 19 km Hátszeg-a legközelebbi város és 44 km-re Petrosani.
Kínálunk eladásra vagy egyéb lehetőségek (kereskedelem, üzleti partnerségek, kulturális projektek, turista) a hagyományos nagy ház, 200 nm-es, nagy udvar és a szőlő előtt, a kert és gyümölcsös, diós, almás, szilva és cseresznye és elég hely a növény több gyümölcsfák. Az egész ingatlan ház, melléképületekkel és a föld fedi 1710 nm-es. A ház egy szilárd és lenyűgöző építés, folyami kő és tégla, fa gerendák és vastag tömör, minden anyag környezetbarát. A ház két pince, hogy élelmiszer, gyümölcs, zöldség és bor hideg és két hálószoba az emeleten pince mérő 22 és 19 négyzetméteres, egy folyosó mentén szoba lépcsőház bejáratánál. A tér között, a ház és a konyha pedig elkészült, áll a fürdőszoba 8,8 m² és a tárhelyet alatt. A konyha 18 m²-es teljesen felújított (csempe, ablak és ajtó). A ház több mellékletekkel: a pajta (istálló) széles, ami könnyen átalakítható hely után a termelés sajt, aszalt gyümölcs és növény stb, két fa istállókat és ketrecek. Van egy vízforrás az ingatlan - a szökőkút az udvaron, és hamarosan elérheti a vezetékes vízhálózat az önkormányzat (a munkák adják). Akkor él ott télen és nyáron, a fűtés fa két kályhák utóbbi időben, az egyik, hogy a konyhában a tűzhely.
Megtalálható képek a ház, az udvar, a kert, a gyümölcsös, a természeti környezet, a falu és az emberek kattintson az alábbi linkekre:

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB