Eladás Hotel, Bucuresti, Bucharest, Romania, Bd Decebal , Nr 19, Sector 3

Eladás - Cod. 25139

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 5800 m²
  • Szobák száma: 70
  • Emelet: 10

Stratégiai található a modern városrész szívében, az új kerületek Finanancial és percre fő város fő, Golden Tulip Times könnyen megközelíthető minden részéből a város.
A szálloda néhány perc sétára található a legnagyobb stadionja Romániában nevezik National Arena - Lia Manoliu Sports Complex, ami történt, 2012-ben UEFA Eurpa Liga és azon túl.
Golden Tulip Times egy teljes szolgáltatást nyújtó szálloda, tervezték, hogy illeszkedjen a legigényesebb íze, alapulnak, területe 550 négyzetméter, és összesen 5800 négyzetméter építési. 70 tágas és kényelmes szobákkal, egészíti ki az elegáns étterem, a magasföldszinten, egy modern kávézó-bár a téma a hallban és a központ egyedülálló panoráma emeleten a szálloda kellemes élmény minden utazó utasok számára, üzleti és az öröm.
2009 óta, a küldetés a szerkezete megváltozott a "Ön és vállalkozása host" a "Feel the difference", amikor a szálloda indított új kampányt, hogy bemutassák a vendégek egy kellemes azzal a kiegészítéssel megoldások innovatív igényeit kielégítse, és fokozza a szállást.
A szállodák elfogadták a küldetése Golden Tulip Hospitality Group által képviselt nemzetközi szabványok, a helyi ízek, amelyek biztosítják a magas színvonalú minőség, miközben a hagyományos román vendégszeretet.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB