Eladás Három hálószobás lakás, Mamaia, Constanţa, Romania, Mamaia Bulevard

Eladás - Cod. 26383

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 110 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 6

Én dobja egy lakást 110m2, a Mamaia központjában (Constanta), a 6. emeleten a tartózkodási elkészült épület 2014. július 1-kamerákkal, 24 órás biztonsági szolgálat, a luxus kategóriát.
A lakás teljes kilátással a tóra és a tengerre. Két hálószoba, fürdőszoba és egy nyitott konyha és nappali, 3 terasz, egy 8 négyzetméteres, üveg erkélyek világít. A lakás is házi saját csónak kikötő és a parkolás. A nappaliban van egy ablak a 9 méter.
Disponde elektromos redőny az ablakon és kézikönyvek a szobában, padlófűtés Ariston, klíma minden szobában, travertin a fürdőszobában és a terrezze, ajtók és kilincsek Barousse Vicenza.

Jelenleg újra és választani csak a padló és a teljesen új, természetesen nincs berendezve. Vettem 2014 januárjában, amikor papíron még tenni kellett azzal a gondolattal, hogy bérbe (nyári bérleti egy két hálószobás Mamaia központ 100-150 euró naponta), akkor nem működik, mert a távolság és ott Én soha fordítják, hogy befejezze a konyha és a bútorok.

Jelenleg szeretném eladni, ez határozottan egy nagyon jó befektetés, ez az érték 120 ezer euró + közjegyzői díjat + adókat.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB