Eladás Épület, Sovata, Mureş, Romania, 545500 Sovata Rumänien

Eladás - Cod. 32863

  • Tipus: Épület
  • Terület: 600 m²
  • Szobák száma: 15
  • Emelet: 3

Az idilli vidéki villa Szovátán romániai tele bájjal, a nagylelkűség, a fantasztikus kilátás nyílik a hegyekre és csendes helyen. Ez a villa mintegy 700 m² lakótér incl. A 120 m² fedett terasz hagy maga után kívánnivalót, itt elég hely a nagy családi összejövetelek, baráti és a vendégek számára anélkül, hogy az egyik eingeeingt.
A telek 4200 nm-es teljesen bekerített. Szintén a tárgy tartalmaz egy 12.200 négyzetméteres területen. A villa épült, masszív szerkezetű egy kanadai házaspár, és egy nagyon jó minőségű, 2007.
A bejárat a ház az első emeleten keresztül érhető el a masszívan épített, fedett lépcsőn. By Entrée végül belép a tágas, fénnyel teli nappali és étkező, és az ajtók száma. A nagy konyha, két hálószoba, két fürdőszoba és egy könyvtár is része az első emeleten. A fénypont a 120 m² fedett terasz, amely belépett a konyhából.
A gyönyörű, fából készült lépcső vezet a második emeleten hét hálószoba. A nagy, világos foyer a második emeleten különféle lehetőségeket kínál, itt van még egy fürdőszoba és egy WC.
A félszuterén külön bejárattal, nagy előcsarnok vezet a konyha, hálószoba, hobby szoba, gépház, két tároló helyiség és két fürdőszoba. A hobby szoba közvetlen hozzáférést biztosít a 120 négyzetméteres garázs, amely otthont ad a fűtési rendszert. A kémény kandalló fűtési rendszer elkülönül a másik négy kályhák a ház. A víz által szállított saját vízforrás körülbelül 15 méter mélyen található és a ház alatti technológia teret. További technikai részletek lehet pótolni bármikor.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB