Eladás Építési telek, Timisoara, Timiş, Romania, Timisoara, Ghiroda - Padurea Verde

Eladás - Cod. 28328

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 64000 m²
  • Szobák száma: -
  • Emelet: 64000

Befektetési lehetőség - telek eladó kiváló lakónegyedben
"Zöld erdőben" - Temesvár - nagy helyet, és az ár


a Hely

64.000 m2 (6,4 ha), a föld lakossági fejlesztés, közel "Padurea Verde" (Green Forest) - Timisoara, kiváló egyedi lakóövezeti fejlesztés: jó hozzáférést biztosít a Temesvár város központjában, körgyűrű autópálya, repülőtér; buszmegálló közvetlen közelében; gyönyörű környezetben, és a legnagyobb város üdülőterületen közelben (Állatkert, Falumúzeum, kerékpárutak az erdőben, egyenletet, stb.)
A rendelkezésre álló felület még nagyobb. Azt is javasoljuk, vállalatok is tapasztalat lakossági fejlesztési szolgáltatások (építészet, építőipar, stb)

folyó áron

A fejlesztési terv lehetővé teszi város építésére maximum 4 szintes épület a helyszínnel. Ez azt jelenti, itt lehet építeni köré 64.000 m2 hasznos felület. Ebben az időben, a költségek egy jó konstrukció, Temesvár, mintegy 500 Euro / m2 és az eladási ár körülbelül 900 Euro / m2.
Az eladási ár ez a föld 15 euro / m2, közvetlen a tulajdonostól. A hivatalos becslése ez a föld 35 € / m2 (a tranzakciós adó kerül kifizetésre ezen a szinten).

körülbelül Timisoara
Temesvár a hivatalos fővárosa a történelmi régió Bánság (Nyugat-Románia).
Ez volt az első város az Európa utcáin megvilágított elektromos fény, 1884-ben, és ez az a hely, ahol a forradalom a kommunista rendszerrel szembeni indult Romániában, 1989-ben.
Ma van a legnagyobb város Romániában, amely közvetlen kapcsolatban van az Európai autópálya-hálózat.
Temesvár a második város Romániában a gazdasági fejlődés (IT, autóipar és számos más területén) (Continental AG, a Nokia, a Linde Group, DRÄXLMAIER, Mahle, FM Logistic, Danka Expeditii, Nestlé, SCA Packaging, Contitech, Flextronics, a Procter & Gamble, Smithfield Foods, az Accenture, a Bosch, a KPMG, és még sokan mások)
Timisoara négy fontos egyetemek.
A városban van egy következetes kiskereskedelmi hálózat (Auchan, Kaufland, Careffour, Billa, Profi, Penny, Mertro, Selgros, DM, Decathlon, Dedeman, Hornbach, Baumax, Praktiker), két nagy bevásárlóközpontok számos fontos nemzetközi márkák és a másik két bevásárlóközpontok alatt építés.
Temesvár is sok kulturális intézmények és rendezvények. Temesvár szintén pályázó város (jelenleg a rövid listán) lesz a Európa Kulturális Fővárosa 2021-ben.
Ez egy vonzereje az emberek sok megyében a Nyugat-Románia, és nem csak.
Multikulturális, interkulturális és multietnikus
Temesvár a 55. pozícióban a világ tetején, a minősége a polgárok életét, a numbeo.com előtt London, Párizs vagy Tokió :)).

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB